Naše knihy - NOVINKY

Knihy_gastronomie.jpg

B. Kotlík, J. Langhans, P. Bernáth, V. Kraják a kol.:

VZORKOVÁNÍ II - životní prostředí

416 stran, ISBN 978-80-86380-81-0,

Bez_n__zvuA.jpg

R. Koplík, Š. Poláková, I. Šrámek, E. Šviráková a kol.:

VZORKOVÁNÍ III - potraviny, zemědělství, předměty běžného užívání

312 stran, ISBN 978-80-86380-80-3

 

Náš aktuální ceník : KNIHY17_1.pdf KNIHY17_1.pdf (309,25 KB)

V. Fic a kolektiv: Víno - analýza - technologie - gastronomie
320 stran, ISBN 978-80-86380-77-3 Víno_anotace.pdf Víno_anotace.pdf

Kolektiv autorů: Chemical Elements Compendium
224 stran, ISBN 80-86380-66-7 anotace anotace

E. Beinrohr: Prietokové elektroanalytické metódy v praxi
120 stran, ISBN 978-80-86380-69-8

E. Plško: Všeobecná analytická chémia,
193 stran, ISBN 978-80-86380-61-2, Anotacezde zde.

V. Horálek, J. G. K. Ševčík, E. Čurdová, V. Helán: Vzorkování I - obecné zásady, součástí je CD, 2010, ISBN: 978-80-86380-53-7, 151stran. Anotace zde zde

J.G.K. Ševčík: Měření a výsledky v analytické chemii, součást je CD, 186stran,
ISBN 987-80-86380-48-3. Anotacezde zde.

J.G.K. Ševčík: Úvod do ekonomie a řízení laboratoří , ISBN: 978- 80-86380-47-6, 86 stran. Anotace zde zde.

J.G.K. Ševčík: Grantové financování, ISBN: 978-80-86380-57-5, 103 stran.
Anotace zde zde.

   

Nahoru